Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα ποιοι θα λάβουν μέρος στη συνάντηση των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία θα διεξαχθεί σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών την Τετάρτη (22/1), έπειτα από πρόκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς

Στη συνάντηση των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ραντεβού των «Big 4» θα παρευρεθούν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο ομόλογός του στη Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Η πρόσκληση που έχει σταλεί στους συμμετέχοντες, αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ», αίθ. Grand Ballroom, ισόγειο, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα, με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
Zoran Lakovic, Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης