Καθυστερεί η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου στην ενεργό δράση.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ που είχε χειρουργηθεί στον αστράγαλο τα Χριστούγεννα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. Σήμερα τον είδε και ο επικεφαλής ιατρός της ΠΑΕ Λάκης Νικολάου και αποφασίστηκε να πάει πιο συντηρητικά και να μην ρισκάρει ακολουθώντας το πρόγραμμα των υπόλοιπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γαλανόπουλος ουσιαστικά πληρώνει τα έκτακτα μέτρα στην περίοδο της καραντίνας. Κι αυτό γιατί δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη επιφάνεια για να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο δίμηνο της καραντίνας καθώς φυσικά ήταν αδύνατο να επιβαρύνει το χειρουργημένο πόδι του τρέχοντας στην άσφαλτο.

Από τη στιγμή πού άρθηκαν τα μέτρα κατέβαλε τρομερή προσπάθεια και μέχρι σήμερα υπήρχε πιθανότητα να είναι έτοιμος ακόμα και στην πρεμιέρα των play off.

Τώρα είναι δύσκολο να προβλέψει κάνεις πότε θα βρίσκεται στο 100%. Σίγουρα πάντως θα χάσει κάποιους από τους πρώτους αγώνες των play off που ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του σήμερα έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Αραούχο συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ επέστρεψαν από μικροτραυματισμούς οι Οικονόμου, Κλωναρίδης και γυμνάστηκαν κανονικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης