Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος, ο οποίος εφέτος διευθύνει αγώνες της Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Θεσσαλός ρέφερι χτυπήθηκε από αγνώστους σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Συμφωνα με πληροφορίες οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις. Αρχικά έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του διεθνούς ρέφερι, εν συνεχεία τον έβγαλαν έξω από αυτό και τον ξυλοκόπησαν, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στα πόδια.
Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε η ΕΠΣ Λάρισας:
O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, με δήλωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στον διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει τη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν.

Eπισημαίνεται ότι ο διεθνής διαιτητής βρέθηκε στο επίκεντρο την 13η αγωνιστική λόγω των διαμαρτυριών του Ολυμπιακού για τα σφυρίγματά του στο ματς με την Ξάνθη.

Φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:

 
Πηγή: onlarissa.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης