Την επιθυμία να επιστρέψει στη Σάλκε, με την οποία αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2014, εξέφρασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό «Sport1».

«Πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου στη Σάλκε. Ήμουν πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Η Σάλκε είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ποιος δεν θέλει να πάει εκεί;» είπε ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός, που παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από το Αμβούργο, ενώ κάνει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παπαδόπουλος έπαιξε στη Σάλκε μεταξύ 2010 και 2014, πριν πάει στη Λεβερκούζεν, αρχικά ως δανεικός (2014-15) και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή (2015-17).

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Λειψία (2016-17) και Αμβούργο (2017), πριν αποκτηθεί από την ομάδα του γερμανικού λιμανιού. Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αναφέρει το transfertmarkt, σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε με τους επαγγελματίες του Αμβούργου, ενώ έχασε τη σεζόν 2018/19 σχεδόν εξ ολοκλήρου λόγω τραυματισμού.

Παρ’ όλα αυτά, επιθυμεί την επιστροφή του στη Γερμανία και ειδικά στη Σάλκε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να βοηθήσω τη Σάλκε πάρα πολύ και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να το κάνω ακόμα».

Στο Αμβούργο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες, με ετήσιο μισθό 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι έτοιμος στη Σάλκε να παραιτηθεί από έναν πλούσιο μισθό.

«Δεν θέλω δύο εκατομμύρια, φυσικά θα πήγαινα στη Σάλκε για λιγότερα χρήματα» ανέφερε.

«Θα ήμουν χαρούμενος αν με καλούσε ο κ. Σνάιντερ (σ.σ αθλητικός διευθυντής). Μου αρέσει να σκέφτομαι τα χρόνια μου με τη φανέλα της Σάλκε, ένιωσα πολύ άνετα εκεί, περάσαμε καλά. Ήταν η καλύτερη φάση της καριέρας μου από την αρχή στη Γερμανία. Έζησα πολλές χαρούμενες στιγμές, οι οπαδοί με αγάπησαν και συχνά φώναζαν το όνομά μου. Μου άρεσε η Σάλκε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης