Μια εθνική ομάδα που θα αγωνίζεται με επιθετικούς προσανατολισμούς είναι το ζητούμενο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport».

«Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι να παίζουν κλειστά και να περιμένουν για να αντεπιτεθούν. Εμένα μου αρέσει το κάθετο ποδόσφαιρο και η ταχύτητα, αλλά είναι αδύνατον όλα να γίνουν αμέσως. Μετά τη Ρουμανία και τη Φινλανδία τον Οκτώβριο, θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα» τόνισε ο Ιταλός προπονητής, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του EURO 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρειάζονται ξεκάθαρες ιδέες και άμεση αφομοίωσή τους. Έχω μελετήσει πολύ, αλλά υπάρχει λίγος χρόνος. Συγκεντρωνόμαστε 1η Σεπτεμβρίου και στις 7 παίζουμε με τη Ρουμανία στην Αθήνα κεκλεισμένων των θυρών, λόγω ποινής που επιβλήθηκε στα πλέι-οφ. Δεν είναι εύκολο ξεκίνημα».

Για την αγωνιστική ποιότητα αυτής της εθνικής ομάδας είπε ότι «υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες και ένα συμπαγές σύνολο», ενώ σχετικά με την αποχώρησή του από τη Μονακό εξήγησε ότι «ζήτησα 3-4 παίκτες, για να εξελιχθούμε ως ομάδα, αλλά ο πρόεδρος είχε διαφορετική άποψη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης