Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Ζαντέ Σίλβα. Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, που έφτασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ, μίλησε στην κάμερα του ArisFC TV.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Άρη. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα και συγκέντρωσα τις απαιτούμενες πληροφορίες. Ξέρω ότι έχει ένα ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες και ότι είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία. Ήρθα για να βοηθήσω να μείνει η ομάδα ψηλά στη βαθμολογία», επεσήμανε αρχικά ο Ζαντέ Σίλβα για να προσθέσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι με ομαδικό πνεύμα και καλή δουλειά θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δουλειά, δουλειά, δουλειά είναι το βασικό συστατικό. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω να έρθουν πολλές χαρές στην ομάδα».

Εν τω μεταξύ προσφυγή εναντίον του Άρη για χρέος ύψους 98.000 ευρώ, κατέθεσε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο 39χρονος Ισπανός πρώην επιθετικός, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το διάστημα 2012-14 πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 40 επίσημες εμφανίσεις, είναι ένα ακόμη πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Θοδωρής Καρυπίδης και αφορά την παλιά ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης