Με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (14/05, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο». Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Λούκας Σάσα, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος προέρχεται από τραυματισμό και κρίθηκε ανέτοιμος, αν και το τελευταίο διήμερο «έβγαλε» το κανονικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλην του Σάσα, εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Κριστιάν Γκάνεα, Μπαντού Εντιαγέ, Γιόχαν Μπεναλουάν και Κρίστιαν Λόπεθ, ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ιζέτ Χαΐροβιτς και Ντένις.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Γκάμα, Ματέο, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήση, Μάνο, Μαρμαρίδη, Ασλανίδη.

ΠΑΕ Άρης: «Ομάδα και κόσμος, μια “γροθιά”»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για την καθοριστική αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης. Ο νικητής του παιχνιδιού εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Conference League της προσεχούς περιόδου, με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν τη βοήθεια των οπαδών τους.

Αναλυτικά:

«Μετράμε αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη, ενώ και η προπώληση των εισιτηρίων δείχνει ότι το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα δώσει αύριο το βράδυ στους ποδοσφαιριστές μας την ώθηση που χρειάζονται.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ Άρης συνιστά στον κόσμο της ομάδας μας να εξασφαλίσει -το συντομότερο- μια θέση στο “Κλ. Βικελίδης” (η ARIS F.C. Boutique θα είναι ανοικτή σήμερα, Παρασκευή, μέχρι τις 21:00 και αύριο, την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 μέχρι την έναρξή του τόσο από την μπουτίκ όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου).

Παράλληλα οι φίλαθλοι της ομάδας μας να φροντίσουν αύριο για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού (20:00).

Ενισχύουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και προστατεύουμε το “σπίτι” μας από κάθε απρόοπτο. Να παραδώσουμε για μια ακόμη φορά μαθήματα υποδειγματικής φίλαθλης συμπεριφοράς, όπως εμείς ξέρουμε.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το αυριανό ραντεβού! Ομάδα και κόσμος, μια “γροθιά”, θα κατακτήσουμε τη νίκη που θέλουμε!

VAMOS ARIS!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης