Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη και στεναχωρημένος από τον τρόπο που χάθηκε η νίκη για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Απόστολος Τερζής μετά τη λήξη του ισόπαλου ντέρμπι (2-2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και τη δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικό πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάσαμε τον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, από την άμυνα. Κυρίως τις εσωτερικές στα δικά μας τα χαφ, αλλά και τις κάθετες στα δοκάρια.

Το κάναμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν πειθαρχημένοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε αρχικά ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε:

«Το γκολ που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς. Είναι λογικό σε αυτή την ισοπαλία να είμαστε εμείς στεναχωρημένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο του Άρη, ως μόνιμος διάδοχος του Σάββα Παντελίδη, ο Απόστολος Τερζής ξεκαθάρισε: «Είχα μιλήσει μετά το ματς με τον Βόλο με τον πρόεδρο (σ.σ. Θοδωρή Καρυπίδη) και τον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέα, διευθυντή του αθλητικού τμήματος).

Η ομάδα ψάχνει προπονητή. Εγώ είχα ενημερωθεί να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης