Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή η 25η αγωνιστική της Super League. Στην προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα πέφτουν στο «clasico» της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19.30 (Novasports 1) στην Τούμπα, στοχεύοντας αμφότεροι στη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες προέρχονται από αγώνες Κυπέλλου, με τον «δικέφαλο» του Βορρά ως γνωστόν να πετυχαίνει τον στόχο του, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, κάτι που αντίθετα δεν κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι», καθώς υπέστησαν δραματικό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα υποδεχτούν στις 15.00 (Novasports 1) τη Λαμία στο «Καραϊσκάκη», λίγες ημέρες πριν τον πρώτο τους αγώνα με τον Άρσεναλ, για τη φάση των «16» του Europa League, με το ενδιαφέρον στις 17.15 (Novasports 2) να στρέφεται στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Βόλο, στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Η αυλαία της 25ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 19.30 (Novasports 1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Μαρτίου

ΟΦΗ – ΑΕΛ  2-3

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 7 Μαρτίου

15:00 Ολυμπιακός – Λαμία (Novasports 1)

17:15 Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος (Novasports 2)

19:30 ΠΑΟΚ – Άρης (Novasports 1)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

19:30 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης