Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

«Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα – οι μεν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, και οι δε από το εκκωφαντικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα – και ευελπιστούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην Τούμπα. Έχοντας ανεβασμένο ηθικό έπειτα από τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσέ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ντεφορμέ Βόλο στον Πειραιά, με στόχο να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το δεύτερο σερί «τρίποντο» καθώς φιλοξενεί τον Παναιτωλικό Απόλλων Σμύρνης και Λαμία κοντράρονται στη Ριζούπολη σε ένα ματς «εξάποντο». Τέλος ο ΟΦΗ είναι το φαβορί μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στον αξιόμαχο Ιωνικό.

Το Σάββατο η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αστέρας, ο οποίος συνέτριψε 6-2 στην Τρίπολη τον Ατρόμητο. Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Η 11η αγωνιστική:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-2

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

15:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ιωνικός Cosmote Sport 2

15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος Novasports Prime

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης Novasports Prime

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Cosmote Sport 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης