Μετά τη χθεσινή μάχη στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου στις 19:30 (Novasports 1) θα κοντραριστούν ο Άρης και η ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League, στοχεύοντας στη νίκη αμφότερες, στη μάχη της… καταδίωξης του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς τη Δευτέρα έμειναν στα Γιάννινα μακριά από το γκολ για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο παραμένουν στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την «Ένωση», η οποία με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της πήρε δύο διαδοχικές νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) επί του Παναιτωλικού και της Λαμίας.

Νωρίτερα (17:15, Novasports 2) στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την ουραγό Λαμία, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων:

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία (13η αγωνιστική)

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΑΕΚ (8η αγωνιστική)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης