Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος της Κ15 στη Super League, με τον Άρη να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς επιβλήθηκε με 4-2 τον Παναθηναϊκό (3-3 η κανονική διάρκεια του αγώνα) στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ήρωας για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο τερματοφύλακας τους, Κυριαζής, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Τσέρα, που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα σημειώνοντας όλα τα γκολ της ομάδας του, με τον Βολάκη να ισοφαρίζει στο 35ο λεπτό.

Μέσα σ’ ένα δίλεπτο, ο Άρης έκανε το 3-1, ωστόσο το «τριφύλλι» δεν κατέθεσε τα όπλα και μ’ ένα ξέσπασμα προς το δεύτερο μισό του β’ μέρους ισοφάρισε σε 3-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βολάκη (68’) και το γκολ του Προδρομίτη (73′).

Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Κυριαζή που απέκρουσε δύο πέναλτι, επικράτησε με 4-2 και κατέκτησε το εισιτήριο για τον τελικό.

Παναθηναϊκός (Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαμτζιάν (Καλός 67′), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμη.

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (Καραμανλής 70′), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (Ξανθόπουλος 64′), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (Συμεωνίδης 80′).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης