Ο Άρης έκανε ονειρική πορεία στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος και στα μισά του «μαραθωνίου» της Super League φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Όπως είναι φυσικό οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν το συγκρότημα του Μάντζιου να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό προτίθενται να ενισχύσουν μεταγραφικά η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» «γλυκοκοιτάζουν» και τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Βόλου.

Ο Αιγύπτιος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την ομάδα της Μαγνησίας και κατά συνέπεια από 1η Ιανουαρίου ο Άρης μπορείς νόμιμα να διαπραγματευτεί μαζί του, είτε για να τον αποκτήσει τη χειμερινή περίοδο, δίνοντας στους Θεσσαλούς ένα ποσό, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, ο Ουάρντα αποτελεί… ευσεβή πόθο του Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ να γίνει κάτοικος του «Κλεάνθης Βικελίδης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης