Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκεται το όνομα του Αντρέ Γκρέι, ο οποίος σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από τη Γουότφορντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός κεντρικού επιθετικού, δεδομένου ότι δύσκολα θα κρατήσουν στις τάξεις του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος Γκρέι, 12 φορές διεθνής με την Τζαμάικα, φαίνεται να είναι μια από τις επιλογές για αντικαταστάτη του Μαυριτανού φορ.

Ο Αντρέ Άντονι Γκρέι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Νησί. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σριούσμπερι, προτού φορέσει τις φανέλες των Χίνκλεϊ Γιουνάιτεντ, Λούτον και Μπρέντφορντ.

Το καλοκαίρι του 2015 η Μπέρνλι έδωσε 12,4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και, χάρη στις εμφανίσεις του, δύο χρόνια μετά τον παραχώρησε έναντι 20,4 εκατ. ευρώ στη Γουότφορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους «χόρνετς» πραγματοποίησε συνολικά 125 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας συνολικά 21 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός με την ΚΠΡ, σκοράροντας 10 φορές σε 30 συμμετοχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης