Με στόχο την υπέρβαση θα παραταχθεί ο Άρης στον αποψινό αγώνα ρεβάνς (21:30, Novasports 2) με αντίπαλο την Αστάνα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 2-0 πριν μία εβδομάδα στο Καζακστάν, κι έτσι απόψε καλούνται να ανατρέψουν αυτό το σκορ, προκειμένου να είναι αυτοί που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι η πρόκριση έχει αποκτήσει μεγάλο βαθμό δυσκολίας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, ωστόσο έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου τους θα προσπαθήσουν να κάνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με σύστημα 4-2-3-1.

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Ντένις, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, οι Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνιο θα βρίσκονται πιο μπροστά, με τον Μάνο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ματέο Γκαρσία είναι αμφίβολοι για το ματς των «κίτρινων», ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Γκάνεα, Σιαμπάνη, Μπεναλουάν, Μαρτίνης, Χαΐροβιτς, Δασκαλάκης, Τζέγκο, Σάλιαρης, Χατζηπιρπιρίδης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ιταλός Φάμπρι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Περέτι και Ιμπεριάλε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης