Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Άρη, εντείνοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Κυριακή 2/4, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου. Αντίθετα, οι Λουίς Πάλμα (Ονδούρα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία), Νικολάς Ενκουλού (Καμερούν) και Μπράντλεϊ Μαζικού (Κονγκό), που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο (31/3) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τον Απόστολο Τερζή να μην υπολογίζει – άγνωστο για πόσο ακόμα – στις υπηρεσίες του Λούκας Ρουπ, με τον Γερμανό μέσο να έχει ταξιδέψει για την πατρίδα του ώστε να εξεταστεί εκεί από τον γιατρό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης