Έναν Άρη που θα δείξει αντίδραση, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο, περιμένει να δει απέναντι στον Παναιτωλικό ο Σάββας Παντελίδης, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κίτρινων» σε δηλώσεις του, εν όψει του ματς με τους Αγρινιώτες.
«Είμαστε ακόμη στενοχωρημένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας για την εικόνα και την ήττα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.
Ωστόσο, έχουμε υποχρέωση να κοιτάξουμε μπροστά και να αντιδράσουμε. Είδαμε τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθούν», τόνισε αρχικά ο προπονητής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

«Η ήττα στο Περιστέρι μας πείσμωσε όλους γιατί αδικήσαμε τον εαυτό μας και περιμένουμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για να δώσουμε τις απαντήσεις μας».

Καταλήγοντας ο Παντελίδης μιλώντας για τον ομάδα του Δέλλα ανέφερε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, πιστεύω, ότι το ματς θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Αν εμείς κάνουμε αυτά που είπαμε όλη την εβδομάδα θα πάρουμε τη νίκη και θα αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης