Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και Άρης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι στο 82’ με τον Κουρμπέλη.

Το αποτέλεσμα που κράτησε ισόβαθμες τις δυο ομάδες, στους 22 βαθμούς, παρέα με τη Λάρισα, στη μάχη που μαίνεται για τις θέσεις που οδηγούν στα Play Off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στγιμές του αγώνα

Ένα σουτ του Ινσούα στο 5′ δεν ανησύχησε τον Κουέστα, ενώ ο συνδυασμός των Γκάμα, Φετφατζίδη έφερε τον Λάρσον σε καλή θέση, αλλά το σουτ του Σουηδού βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη στο 12′. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σάσα στο 18′, ενώ στο επόμενο λεπτό τον… μιμήθηκε ο Κουέστα σε φάουλ του Χατζηγιοβάνη. Η επέμβαση του Ισπανού ήταν ακόμη πιο καίρια στο 22′, με τον Περέα να βγαίνει μόνος του μετά την κάθετη πάσα του Μακέντα, στην τελευταία ουσιαστικά καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Το μακρινό σουτ του Δώνη παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κουέστα στο 50′ ενώ η κεφαλιά του ανενόχλητου Νούνες πέρασε πάνω από τα δοκάρια έξι λεπτά αργότερα, με τους «πράσινους» του Γιώργου Δώνη να μπαίνουν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «απάντηση» για τον Άρη ήρθε με την κεφαλιά του Ιντέγε που βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη. Στο 62′ ο Φετφατζίδης έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ και το γκολ της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ ακυρώθηκε.

Ο Μακέντα αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση στο 64′, ενώ δέκα λεπτά μετά ο «Φέτφα» και πάλι απείλησε, αλλά ο Διούδης ήταν στη θέση του. Ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ζαχίντ στο 79′ ενώ τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί. Από το φάουλ του Ζαχίντ, ο Κουρμπέλης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι! Η κεφαλιά του Ρόουζ στο 85′ πέρασε έξω, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

Παναθηναϊκός – Άρης 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

82′ δοκάρι ο Κουρμπέλης

Κίτρινες κάρτες: Δώνης

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (66′ Ζαχίντ), Μπουζούκης (74′ Χατζηθεοδωρίδης), Περέα (83′ Καμπετσής), Μακέντα.

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (90′ Ντιγκινί), Γκάμα (58′ Μαντσίνι), Λάρσον (71′ Τόνσο), Ιντέγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης