Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τη υποστήριξή της στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εξέδωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Άρης, λίγο μετά τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ για το παιχνίδι στο Περιστέρι συμφώνησε με το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος και με τη δεύτερη κίτρινη στον Ρόουζ, ενώ παράλληλα έκρινε ότι σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι που ζήτησαν οι Θεσσαλονικείς στο εν λόγω ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά ταύτα οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι «η ΠΑΕ Αρης είδε τις τοποθετήσεις του για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και σέβεται τις αποφάσεις του».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η συζήτηση στην Ελλάδα για την διαιτησία είναι διαχρονική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση, κοιτάζοντας το δάσος και όχι το δέντρο, οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι γίνεται φέτος μια πολύ σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης στον πολύπαθο χώρο της διαιτησίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έχει τη διάθεση και τη βούληση να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και είναι αναγκαίο να τον υποστηρίξουμε στο έργο του.

Διαθέτει και τις γνώσεις και την εμπειρία για να πετύχει στην δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, έχοντας θητεύσει σ’ ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη, όντας μια από κορυφαίες «σφυρίχτρες» της Ευρώπης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είδε τις τοποθετήσεις του κ. Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και σέβεται τις αποφάσεις του.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κ. Κλάτενμπεργκ και εύχεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης