Ο Άρης πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς στο ματς για την 11η αγωνιστική της Super League, επικράτησε 2-1 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 75’ με τον Σασί, ενώ οι «κίτρινοι» σκόραραν στο τρίτο και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιουνές.
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται πολύ συντηρητικές, χωρίς καμία διάθεση να ρισκάρουν. Δύο ευκαιρίες του Άρη, μία με πλασέ του Βέλεθ που απέκρουσε ο Στρέζος (29΄) και μία με άστοχο σουτ του Ματέο Γκαρσία (34΄), ήταν ό,τι αξιόλογο υπήρξε ως την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να εξαντλούνται σε μία «φλύαρη» κατοχή της μπάλας. Χωρίς να αλλάξουν πολλά πράγματα, οι δύο ομάδες ήταν ελαφρώς πιο… ζωηρές στο β΄ μέρος και ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία στο 59΄, με τον Κουέστα να αποκρούει τα διαδοχικά σουτ των Βουό και Ποτουρίδη. Με την είσοδο στο παιχνίδι του Χαμζά Γιουνές, οι φιλοξενούμενοι έγιναν σαφώς πιο απειλητικοί, αλλά στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις, καθώς το φάουλ του Τυνήσιου στο 68΄ και το σουτ του Ματέο Γκαρσία ένα λεπτό αργότερα σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου.

Ενώ οι «κίτρινοι»… σημάδευαν τα δοκάρια, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ στο 75΄. Ο Πλατέλλας σέντραρε από αριστερά και ο Σασί, που είχε μείνει αφύλακτος στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής, νίκησε με καρφωτή κεφαλιά τον Κουέστα και άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση τους τραυματισμούς του Βουό και του Βέλεθ, οι οποίοι συγκρούστηκαν στον αέρα και χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για περίπου πέντε λεπτά. Αυτά που έγιναν στο φινάλε, όμως, είναι για το… βιβλίο Γκίνες! Στο 93΄ ο Γιουνές σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια και πήρε πορεία προς τα έξω, εκεί όμως ο Τυνήσιος πρόλαβε τους αμυντικούς και από κοντά ισοφάρισε. Ύστερα από 78 δευτερόλεπτα, και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιουνές έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε εκ νέου στο δοκάρι, αλλά αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα και χάρισε μία εντελώς απρόσμενη νίκη στον Άρη, που «πιάνει» Παναθηναϊκό και Ξάνθη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

ΟΦΗ – Άρης 1-2 (Novasports 1)

Γκολ: 75′ Σασί (ΟΦΗ), 90’+3′ Γιουνές (Άρης), 90’+4′ Γιουνές (Άρης)

Κίτρινες κάρτες:
Νάστος, Κοροβέσης – Γκάμα

Κόκκινες κάρτες:


ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):
Στρέζος, Κομεσίδης (46′ Σασί), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης (74′ Οικονόμου), Πλατέλλας, Νάστος, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης, Βουό.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος (80′ Μενέντεθ), Σιώπης, Μπάσα (71′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Γκάμα, Μαρτίνες (57′ Γιουνές), Ντιγκινί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης