Την απόκτηση του Μπρούντο Αλεξάντρ Βιλέλα Γκάμα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Ο 30χρονος ακραίος Πορτογάλος δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει στο δυναμικό του Άρη και τόνισε τη μεγάλη διάθεση που έχει για να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Bruno Alexandre Vilela Gama, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 30χρονος διεθνής Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1987 στην πορτογαλική πόλη Vila Verde.

Ο Bruno Gama, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Braga, επαγγελματικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην FC Porto.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι πορτογαλικές Vitoria Setubal, Rio Ave, οι ισπανικές Deportivo La Coruna, Alcorcon, καθώς και η ουκρανική Dnipro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλα τα μικρά (ηλικιακά) αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Πορτογαλίας (U-16, U-17, U-18, U-19, U-20, U-21, U-23).

«Τα πάντα για τον ΑΡΗ»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Bruno Gama, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Είμαι ευτυχισμένος, που είμαι πλέον παίκτης του ΑΡΗ. Έρχομαι με πολύ διάθεση να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και να εκπροσωπήσω αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο.

Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ και όλοι μαζί να πετύχουμε πολλές επιτυχίες. Θέλω να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης