Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε απόψε στην Ολλανδία ο Άρης αντιμετώπισε την Ντεν Χάαγκ στο γήπεδο της και μετά από πολύ ενθαρρυντική και αισιόδοξη εμφάνιση νίκησε με 2-0 χάρις σε γκολ των Ντιγκινί και Διαμαντόπουλου. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα πολλά νεύρα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων κάτι που είχε σαν συνέπεια την πεντάλεπτη διακοπή του στο 41′.
Στο 5ο των καθυστερήσεων ο Άρης είχε και δοκάρι στην ολλανδική εστία. Από φάουλ που κέρδισε ο Μπάσα και εκτέλεσε ο Ματίγια η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι των Ολλανδών χωρίς άλλες συνέπειες γι’ αυτούς. Στο 57′ ο Άρης άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Νικολάς Ντιγκινί. Ο επιθετικός του Άρη, έπιασε σουτ πάνω στην κίνηση και η μπάλα αφού ακούμπησε και στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν με οργάνωση και καλό ρυθμό και στο 72′ διπλασίασαν τις επιτυχίες του με ωραίο δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου, που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Ολλανδός γκολκίπερ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις δυνάμεις τους για ένα γκολ και πλησίασαν στο 85′ σε αυτό αλλά το τελικό που έκαναν έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Ντεν Χάαγκ:
Γκρούθτουιζεν, Μπεούγκελσντάϊκ, Κάνον, Μπέκερ, Μέιερς (33′ Κάϊπερς), Ίμερς, Μπάκερ, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ, Λορένζεν

Άρης:
Κουέστα (46′ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (69′ Κωνσταντινίδης), Βελέθ (59′ Σόουζα), Δεληζήσης, Μπάσα (65′ Παυλίδης), Ντιγκινί (66′ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Κολάσο, Γκαρσία (76′ Σταμπουλίδης), Ματίγια (56′ Ιντζόγλου), Βαλεριάνος (59′ Μενέντεθ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης