Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι στόχος της ομάδας του στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

«Ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το γεγονός ότι πήραμε τους 3 βαθμούς. Το καταφέραμε, παίξαμε καλά και είμαι και εγώ χαρούμενος που σκόραρα. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα πήρα το αποτέλεσμα που ήθελε. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι εξίσου δύσκολο. Η ομάδα έδειξε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν βεβαίως δύο παιχνίδια αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Πέμπτη, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Ξέρω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος το Κύπελλο, πόσο μας το ζητάει, το βλέπουμε καθημερινά. Θέλουμε και εμείς το Κύπελλο.

Ελπίζω την Πέμπτη να γεμίσουν το γήπεδο και μαζί να κάνουμε την προσπάθεια. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και εν συνεχεία να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης