Στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο 19χρονος αμυντικός πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τους «κίτρινους» μπαίνοντας στη θέση του Ούγκο Σόουζα στη νίκη 3-1 επί του ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

«Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Έκανα το ντεμπούτο μου, ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ, τον κ. Χαριστέα, όλο το stuff και τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος, δούλεψα πολύ και θα αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπαγκαλιάνης και προσέθεσε για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του: «Μπήκαμε με το δεξί, αυτό επιδιώκαμε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται στα πλέι οφ για να είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπλήρωσε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα βρούμε τα πατήματά μας, θα βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο κόουτς δίνει ευκαιρίες, προσπαθεί να μας εντάξει στο σύνολο. Το θέμα είναι να τις αρπάξουμε και να καθιερωθούμε».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης τόνισε για τους στόχους του Άρη: «Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρέπει όμως να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο για να τερματίσουμε ψηλά στα πλέι οφ».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης