Στην αποκάλυψη ότι έφυγε από την Ελλάδα καθώς δεν υπήρχε τζαμί προκειμένου να εκτελέσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα προχώρησε ο Μεργκίμ Μαβράι, ο οποίος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη.

«Έφυγα από την Ελλάδα γιατί δεν είχε τζαμί να κάνω την προσευχή μου. Έφυγα πολύ γρήγορα και η κυριότερη αιτία ήταν αυτή» ανέφερε αρχικά ο Αλβανός αμυντικός στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, «gazettamapo.al» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια, γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και πολλά άλλα που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής στην ιδιωτική του ζωή. Και σε μένα έλειπε ένα τζαμί, που δεν υπήρχε καθόλου στην Θεσσαλονίκη. Εγώ ήμουν μαθημένος σε αυτό και με τους “αδελφούς” μου μετά το παιχνίδι αφοσιωνόμουν στην δική μου θρησκεία.

Δεν πήγα για διακοπές στην Ελλάδα και δεν είμαι συνηθισμένος στην πολυτελή ζωή. Δεν είχα κανένα παράπονο από τον προπονητή μου και είπα στον εαυτό μου, ή φεύγω από την Ελλάδα, ή πρέπει να αφήσω το ποδόσφαιρο».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος στόπερ μετά την αποχώρησή του από τους Θεσσαλονικείς επέστρεψε στη Γερμανία για λογαριασμό της Ίνγκολσταντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης