Την πίστη πως η ομάδα του μπορεί να αντιδράσει και να πάρει εκείνη την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος. Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-0 στην «Astana Arena» και το έργο του στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» (Πέμπτη 29/7, 21:30) δε θα είναι εύκολο, ωστόσο ο 52χρονος τεχνικός παρέμεινε αισιόδοξος.

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε ή αυτό που αξίζαμε με βάση την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ξεκινήσαμε με μεγάλες ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και σε ακόμα ένα παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Ελέγξαμε τον ρυθμό, παρότι οι αντίπαλοι είχαν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μάντζιος, για να συμπληρώσει: «Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, φεύγεις με άδεια χέρια. Υπάρχει πίστη στην ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι χρειάζεται να κάνει ο Άρης στον επαναληπτικό, ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια γυρίζουν. Θα ηρεμήσουμε, θα συγκεντρωθούμε και πιστεύω ότι θα έχουμε επιστροφές παικτών». Διευκρίνισε, μάλιστα, σχετικά με την αντικατάσταση του Ματέο Γκαρσία (σ.σ. μπήκε στη θέση του ο Μπρούνο Φελίπε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου): «Ο Ματέο έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Θα δούμε όταν γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε αδυναμία πριν το παιχνίδι λόγω ίωσης. Ελπίζουμε και στη μπλε κάρτα του Φαμπιάνο Λέισμαν, για να έχουμε επιπλέον λύσεις στα μπακ».

Από την πλευρά των παικτών του Άρη μίλησε ο Εμάνουελ Σάκιτς. «Είμαστε απογοητευμένοι, φυσικά. Είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες να πάρουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε και να αγχώσουμε τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε γκολ από μακριά, χωρίς επιθετικούς συνδυασμούς. Υπάρχει θυμός στα αποδυτήρια και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα», είπε ο Αυστριακός αμυντικός για να καταλήξεις: «Όσον αφορά τη ρεβάνς, αν βρούμε γρήγορα ένα γκολ και έχοντας τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα πάρουμε εμείς την πρόκριση».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης