Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος στην κάμερα της Nova, τονίζοντας ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είμαστε σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμασταν χρόνο να ανασυνταχθούμε. Η εβδομάδα αυτή μας βοήθησε επειδή ξεκουραστήκαμε, φρεσκαριστήκαμε. Έκλεισε ένας κύκλος με συνεχόμενους αγώνες. Πράγματι, ήταν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Έχουμε τον Μπρούνο Γκάμα εκτός λόγω τιμωρίας κι όσο για τους τραυματίες θα δούμε. Θα τους περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο 51χρονος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία μίλησε για το πώς έχει προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα στον Πειραιά: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Είναι διαφορετικό από εκείνο που προηγήθηκε για το Κύπελλο, εκείνο άλλα στοιχεία είχε.

Μας έδειξε, όμως, κάποια πράγματα. Όπως ότι πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί, πειθαρχημένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε κυρίως στην άμυνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ».

Καταλήγοντας ο Μάντζιος μίλησε για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τονίζοντας: «Εμείς κόντρα στον Παναιτωλικό δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, την οποία θέλαμε. Είναι γεγονός ότι τώρα έχει ανάψει η μάχη για τη δεύτερη θέση, όμως, όλα θα κριθούν στα Play Off. Έχουμε χρόνο ακόμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης