Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Άκης Μάντζιος εν όψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης (4/4, 17:15), για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο προπονητής των «κίτρινων» αρχικά στάθηκε στο γεγονός πως οι ομάδες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις έπειτα από δυο εβδομάδες, λέγοντας: «Νομίζω μας έκανε καλό η διακοπή, γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα μαζεύτηκαν αρκετοί τραυματισμοί. Οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε χρόνο, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να επανέλθουν και να είναι κοντά μας. Σίγουρα, πάντως, χρειάζονται περισσότερο χρόνο ο Έργκις Κάτσε και ο Γιόχαν Μπεναλουάν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αφού έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου για τη διάθεση που δείχνει για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τον πρόσφατο τραυματισμό του αλλά και Νικόλα Ιωάννου για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Κύπρου (ο πλάγιος μπακ υπέστη τράβηγμα και δεν υπολογίζεται για την Κυριακή), ο Μάντζιος στράφηκε στον αγώνα με τους Αρκάδες, τονίζοντας: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή, μια έμπειρη ομάδα.

Έχει έναν κορμό που παίζει αρκετά χρόνια μαζί. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί και να το κερδίσουμε. Έχουμε ήδη δώσει τέσσερις αγώνες μεταξύ μας, επομένως γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είναι καθαρά θέμα το πώς θα παρουσιαστεί κάθε ομάδα, πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στο παιχνίδι αυτό που πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε».

Εν συνεχεία, ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ο Λούκας Σάσα ανανέωσε ήδη το συμβόλαιό του με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και κατέληξε ενόψει της επόμενης σεζόν: «Φέτος η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική χρονιά, εξαιρετική πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σημαντικό για τη νέα χρονιά – που θα είναι επίσης απαιτητική – να παρουσιαστεί ο Άρης το ίδιο ανταγωνιστικός και ακόμα καλύτερος. Και είναι σημαντικό ο μεγαλύτερος αριθμός των παικτών να είναι στην ομάδα και να μην προσπαθείς πάλι να χτίσεις μια ομάδα με πολλές αλλαγές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης