Στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports, αμέσως μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη με τον τοπικό ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο. Προσπάθησαν τα παιδιά, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είναι ένα ματς που έγινε με πολλή βροχή, ο αγωνιστικός χώρος είχε πολύ νερό και λάσπη. Ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες», ανέφερε ο 51χρονος προπονητής του Άρη και προσέθεσε: «Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά σε τέτοιο γήπεδο δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Γιαννίκης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε δεχτήκαμε γκολ, δε δεχτήκαμε φάσεις. Αντίθετα εμείς μπορούσαμε να κερδίσουμε, αφού είχαμε τις προϋποθέσεις. Κρίμα», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ και συμπλήρωσε εστιάζοντας και αυτός στον αγωνιστικό χώρο:

«Δεν ωφεληθήκαμε ούτε εμείς από το τερέν, είμαστε ομάδα που παίζουμε ποδόσφαιρο, βάζουμε κάτω την μπάλα και σήμερα δεν ευνοηθήκαμε. Μάθαμε από τα λάθη μας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (σ.σ. το 1-0 έγινε τελικά 1-3). Ο Άρης δεν απείλησε, έβαλε ένα γκολ που ήταν φάουλ. Όπως και στη Λάρισα (σ.σ. 0-0) έτσι και σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης