Για τη σημασία της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Άρη έκανε λόγο «για αγώνα-κλειδί», αυτόν που θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι (11/4, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

«Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Το πώς θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα παίζει ρόλο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε κανένα σημείο, ούτε να κοιτάξουμε την ψυχολογία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο 51χρονος τεχνικός και προσέθεσε: «Αν το δούμε βαθμολογικά, ναι, είναι αγώνας-κλειδί. Υπάρχουν, όμως, πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι ένα ντέρμπι και πάντα θέλει προσοχή. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση σε όλες τις ομάδες, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα ντέρμπι και πάντα θέλει προσοχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Μάντζιος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-0), με τη νίκη να έρχεται μέσα από τις αλλαγές που πραγματοποίησε. «Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που είναι καλοί και ποιοτικοί. Ξεκινάνε οι 11 και όσα παιδιά έρχονται από τον πάγκο, όταν τους ζητηθεί, βοηθούν και αυτό είναι σημαντικό. Με προβλημάτισε όλο το πρώτο ημίχρονο, ήταν το χειρότερό μας φέτος. Το θετικό είναι πως αντιδράσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Κι αφού ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νικόλα Ιωάννου, Γιοχάν Μπεναλουάν και Έργκις Κάτσε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σχολίασε σχετικά με τα σενάρια παραμονής του (δανεικού) Πορτογάλου εξτρέμ Σαντέ Σίλβα στον Άρη και την προσεχή περίοδο: «Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Έχει πολλά προσόντα και είναι ένα παιδί που θεωρώ δεν είχε πολλά παιχνίδια πριν τον Άρη. Αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται κι αν η ομάδα μπορέσει να τον κρατήσει, θα είναι μεγάλη επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης