Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών της NOVA μίλησε ο Άκης Μάντζιος, με αφορμή την κυριακάτικη αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση των παικτών του – μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού – αλλά και για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο 51χρονος τεχνικός δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο 15ήμερο για εμάς. Υπήρχε ανησυχία σε όλους μετά τα κρούσματα που είχαμε στην ομάδα. Έχουμε ηρεμήσει τώρα.

Ακολουθήσαμε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν μέρες που δεν προετοιμαζόμασταν κατάλληλα, όμως έπρεπε να προσαρμοστούμε και μέρα με τη μέρα το αφήναμε πίσω μας και συνεχίζαμε τις προπονήσεις για το ματς με τον Αστέρα».

Εν συνεχεία αναφορικά με τα πέντε (5) μέλη του αγωνιστικού τμήματος που είχαν βρεθεί θετικοί σε Covid-19 και υποβλήθηκαν σε νέα τεστ ανέφερε ότι «θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας το αν βοήθησε κάποιους παίκτες του το αναγκαστικό ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, ο Μάντζιος είπε: «Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν περισσότερο χρόνο, όμως είναι και άλλοι παίκτες που γίνονται καλύτεροι με κάθε ματς.

Ο Ζαντέ Σίλβα και ο Γιοάν Μπεναλουάν δεν ήταν στο 100% έτοιμοι, όμως δουλέψαμε για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζουμε πως θα είναι μαζί μας και οι δύο κόντρα στον Αστέρα».

Καταλήγοντας ο Μάντζιος, αναφερόμενος στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, είπε: «Ο Αστέρας έχει έναν καλό κορμό ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια και θέλει προσοχή.

Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Να δούμε ποια παιδιά θα είναι καλά. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης