Στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Ντάνιελ Λάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στην επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά και στους στόχους των «κίτρινων» σε Super League και Κύπελλο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λάρσον στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς προετοιμάζονται οι παίκτες εν όψει της επανέναρξης: «Σίγουρα θα είναι μια διαφορετική κατάσταση και θα είναι μια δύσκολη κατάσταση, προσπαθούμε όμως να το συνηθίσουμε, να προσαρμοστούμε. Σίγουρα ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους θα είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε.

Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε άμεσα σε κανονική αγωνιστική κατάσταση διότι 2,5 μήνες τώρα ήταν σαν μια μίνι προετοιμασία χωρίς φιλικά βέβαια. Καμιά ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη, πιστεύω σιγά σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και τα πλέι οφ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και από εκεί και πέρα η σκέψη μας στα παιχνίδια των πλέι οφ είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμένος που παίζουμε και πάλι ποδόσφαιρο. Λίγο πολύ υπάρχει στο μυαλό μας και το Κύπελλο αλλά αυτό θα το σκεφτούμε μετά τα πλέι οφ, μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και τους φιλάθλους μας. Το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης