Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός, που αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι είναι… πεινασμένος για επιτυχίες.

«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα.  Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα για τον Άρη. Είδα αυτήν τη συμπαράσταση των φιλάθλων και θέλω να ξεκινήσω το γρηγορότερο δυνατό. Όλοι αυτοί που ήρθαν στο αεροδρόμιο ήταν χαρούμενοι για μένα κι εγώ ήμουν χαρούμενος για εκείνους», είπε ο πρώην φορ της Φούλαμ στην αρχική του τοποθέτηση, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως είπα και στο αεροδρόμιο, ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να βάλω γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω με την υποστήριξη όλων».

Μιλώντας για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Καμαρά τόνισε: «Είχα ακούσει ότι είναι ένα ωραίο μέρος εδώ. Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, αλλά έμαθα ότι είναι μια οικογένεια. Είμαι “πεινασμένος” για επιτυχίες, νιώθω πάρα πολύ καλά και απλά θέλω να ξεκινήσω».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα το δείτε στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καμαρά, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, θα παρουσιαστούν πριν από το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (21/8, 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης