Με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League (Σάββατο 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν επιστρέφει ο Χουλιάν Κουέστα αντί του Ζακαρί Μπουσέ. Αναλυτικά, την αποστολή συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σιαμπάνης, Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Τζέγκο, Ματίγια, Σάσα, Κάτσε, Μπερτόγλιο, Ματέο, Γκάμα, Μαντσίνι, Σίλβα, Μάνος, Λόπεθ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ερωτηματικό παραμένει αν ο Μάντζιος εμπιστευτεί εκ νέου τον 21χρονο Μάριο Σιαμπάνη ή αν θα επαναφέρει μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων τον Κουέστα.

Στην άμυνα, η τετράδα των Ντάνιελ Σούντγκρεν, Λίντσεϊ Ρόουζ, Γιοάν Μπεναλουάν και Εμάνουελ Σάκιτς φαντάζει ακλόνητη, εκτός κι αν προτιμηθεί ο «κλασικός» αριστερός μπακ Κρίστιαν Γκάνεα και μείνει εκτός ένας εκ των Σάκιτς, Σούντγκρεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αναμένεται να είναι μπροστά από τους Τζέιμς Τζέγκο και Χαβιέ Ματίγια στα χαφ, με τους Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία να δίνουν τις απαραίτητες βοήθειες στον «φουνταριστό» Κριστιάν Λόπεθ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης