Άρτι αφιχθείς στην Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη που συνεχίζεται στο Άρνεμ, ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στους ρεπόρτερ της ομάδας. Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με τους «κίτρινους», ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας την πρόκριση επί της ΑΕ Λεμεσού (στο Β’ προκριματικό γύρο του Europa League).

«Πρέπει να πάμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να προκριθούμε απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο αν μπούμε στους ομίλους του Europa League», επεσήμανε ο 29χρονος εξτρέμ. Και συνέχισε αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους: «Θα το ήθελα πολύ να αποτελέσω βασικό στέλεχος της ομάδας και ελπίζω να συμβεί. Θα δώσω τα πάντα για τον Άρη. Και, πράγματι, θέλω να τα πάμε καλά καθώς μέσω του Άρη μπορώ να έχω μία ακόμη ευκαιρία να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, της Κιέβο Βερόνα, της Τζένοα και της Αλ Αχλί, σχολίασε σχετικά με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα. Υπήρξαν συζητήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά πάντα είχα τον Άρη στο μυαλό μου. Θεωρώ σημαντικό πως έχω πλέον διετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν. Είναι μία σοβαρή διαφορά. Όπως επίσης και ότι τώρα είμαι από την αρχή της χρονιάς. Θα νιώσω πιο καλά και πιο δεμένος με την ομάδα».

Ο Φετφατζίδης συμμετείχε σε κομμάτι της απογευματινής προπόνησης του Άρη στο Άρνεμ, μαζί με τους Κλαούντιο Κιάλα (Αγκολέζος αριστερός εξτρέμ) και Λέοπολντ Νιενγκό (Βέλγος πλάγιος επιθετικός), τους οποίους και δοκιμάζει ο Σάββας Παντελίδης εν όψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης