Την πεποίθησή του πως ο κόσμος του Άρη θα γεμίσει το γήπεδο και θα σπρώξει την ομάδα να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League (27/10, 17:15, Novasports 2) εξέφρασε ο Μίχαελ Ένινγκ με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη που πέτυχαν οι «κίτρινοι» στο ντεμπούτο του στον πάγκο, στο ματς της Ξάνθης: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι κάναμε αυτό που θέλαμε. Κρατήσαμε την Ξάνθη μακριά από την εστία μας. Ήμασταν συμπαγείς, κλείσαμε τους διαδρόμους και πήραμε το αποτέλεσμα» και προσέθεσε για το παιχνίδι της Κυριακής: «Τώρα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε γκολ, να δημιουργήσουμε και να δώσουμε θέαμα στον κόσμο. Πρέπει να έχουμε οικονομία στο παιχνίδι, να είμαστε οργανωμένοι στο πλάνο μας, να παίξουμε έξυπνα, να κλείσουμε τους διαδρόμους για να μη δεχθούμε αντεπιθέσεις και να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την πιθανότητα να μην έχει τελικά διαθέσιμο τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο Ένινγκ σχολίασε: «Έχουμε πολλούς παίκτες και είναι δύσκολη ακόμα και η επιλογή για το ποιοι θα είναι στην αποστολή. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στη Ξάνθη για παράδειγμα θέλαμε παίκτες που θα μας δώσουν βοήθειες και στην άμυνα και έτσι έγινε η επιλογή της τελικής 18αδας. Με τον Παναιτωλικό θέλουμε να επιτεθούμε οπότε θα πάρουμε άλλους παίκτες μαζί μας. Με ενθουσιάζει ότι είναι δεκτικοί οι παίκτες. Έχουμε πολλή ένταση στις προπονήσεις, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν δίνουν τα πάντα σε αυτές. Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους πάντα και αυτό το ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή. Μιλάω με όλους τους παίκτες και έχουμε άριστη επικοινωνία».

Ο 54χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, με τον Μάκη Χάβο να δίνει, επίσης, το δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο των «καναρινιών»: «Όπως συνέβη και σε εμάς στη Ξάνθη, όλα ξεκινούν από το μηδέν. Οι παίκτες έχουν κίνητρο να δείξουν την αξία τους. Ο κ. Χάβος είναι έμπειρος προπονητής», τόνισε ο Ένινγκ για να συμπληρώσει: «Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θέλει να δει πράγματα από εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε την νίκη. Το περιμένω πώς και πώς το παιχνίδι, που θα είναι το πρώτο μου μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω θα έρθει πολύς κόσμος, η ομάδα είναι καλά, ο καιρός τέλειος. Ελάτε στο γήπεδο όλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης