Ο Τάσος Αυλωνίτης φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Άρη για να καλύψει την επόμενη σεζόν το κενό που θα αφήσει ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος θα μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Οι «κίτρινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού της Στουρμ Γκρατς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην αγωνιστική περίοδο 2019/20, ο ύψους 1,90μ. διεθνής με την Εθνική Ελπίδων αμυντικός σημείωσε ένα γκολ ενώ έδωσε και δύο ασίστ, όντας βασικός στέλεχος της Στουρμ. Αυτό ήταν που «κέντρισε» και το ενδιαφέρον του Άγγελου Χαριστέα.

Ο Αυλωνίτης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαλκίδα, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Αιγάλεω (33 συμμετοχές), Ηλυσιακό (22συμ.), Καβάλα και Πανιώνιο (65 συμμετοχές) προτού κάνει το άλμα για τον Ολυμπιακό το 2014.

Με τους «ερυθρόλευκους» είχε δυο γκολ σε 25 εμφανίσεις – το ένα μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό, το 2014 – ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Στουρμ Γκρατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησαν Χαρτς (11συμ.) και Παναθηναϊκός (10συμ.), ενώ από το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Αυστρία και τη «Μερκούρ Αρίνα» για λογαριασμό της Στουρμ, με την οποία έφτασε τα 68 ματς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης