Η ονειρική πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο της Super League έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των ιθυνόντων της ομάδας.

Οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και γι’ αυτόν τον λόγο θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού, με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να απασχολεί έντονα τον σύλλογο. Πάντως οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις φορ όπως αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έκαναν μία διερευνητική κρούση στον πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος ως γνωστόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του «δικεφάλου» από το 2017 έως το 2019, παίρνοντας μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ, όπου ανήκει μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπίδης που ασχολείται προσωπικά με την υπόθεση, ρώτησε τον 30χρονο επιθετικό με πόσα χρήματα θα αποφάσιζε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίπτωση του Σέρβου στράικερ μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο οι άνθρωποι του Άρη είναι διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους, χωρίς πάντως να έχουν εγκαταλείψει αυτήν του Γκερέρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης