Δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης έκανε ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο πώς έζησε το δίμηνο της καραντίνας όσο και στο πώς σκέφτεται την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι στόχος της ομάδας του είναι να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Γυρίσαμε στις προπονήσεις. Είναι κάτι παράξενο μετά από τόσες μέρες αποχής. Δεν είναι κάτι ξεκάθαρο, δεν γνωρίζουμε αν θα παίξουμε. Είναι περίεργη η κατάσταση».

Για την περίοδο της καραντίνας: «Μείναμε σπίτι, κάναμε την προπόνησή μας και το πρόγραμμα που είχαμε. Ήταν κάτι διαφορετικό να είμαστε τόσες ώρες στο σπίτι»

Για το αν πιστεύει ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, ώστε να πούμε ότι δεν θα παίξουμε καθόλου ποδόσφαιρο. Αν πάρουμε για παράδειγμα τι γίνεται στην Ιταλία, που είχε περισσότερα κρούσματα και θανάτους, ετοιμάζονται να επιστρέψουν. Κι εμείς πρέπει να βαδίσουμε σε ένα τέτοιο σκεπτικό. Να μάθουμε όσο δυνατόν πιο σύντομα για να είμαστε προετοιμασμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι δεν θα έχει κόσμο στις εξέδρες: «Δεν είναι καλό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ειδικά εμείς που μάθαμε σε γεμάτο “Βικελίδης”, θα είναι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπομονή και ευελπιστούμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα».

Για το Κύπελλο: «Η ομάδα έχει στόχο και είναι ξεκάθαρος. Μετά από τόσα χρόνια είμαστε κοντά στον τελικό του Κυπέλλου και για εμάς – που το περιμένουμε πως και πως – στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης