Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37’ με πέναλτι του Μανούσο, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ροζ. Το 2-0 σημείωσε στο 51’ ο Μουνίθ, ενώ για τον Άρη ισοφάρισαν οι Κάτσε (61’) και Σάσα (81’).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στιγμή που φάνηκε να σημαδεύει το ματς έγινε στο 35ο λεπτό, όταν το σουτ του Μουνίθ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο χέρι του Λίντσεϊ Ρoζ και ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αμυντικό του Άρη. Ο Μανούσος στο 37΄ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και αυτόματα οι «κυανόλευκοι» έγιναν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Όταν μάλιστα ο Μουνίθ με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα του Ατρομήτου (51΄), τα πάντα έμοιαζε να έχουν κριθεί.

Οι «κίτρινοι» όμως δεν παράτησαν το -φαινομενικά χαμένο- ματς και μείωσαν στο 61΄ με πλασέ του Κάτσε, μετά από γύρισμα του Σίλβα (αμφότεροι είχαν μόλις μπει στο παιχνίδι). Στο 68΄ ο Γιαννιώτης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σάσα και στη συνέχεια ο Ματίγια αστόχησε, αλλά το πείσμα των παικτών του Άρη δικαιώθηκε στο 81΄: ωραία προσπάθεια του Μαντσίνι (άλλη μία αλλαγή του Μάντζιου) και γύρισμα στον αμαρκάριστο Σάσα, ο οποίος νίκησε τον Γιαννιώτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Άρης 2-2 (Novasports 1)

Γκολ: 37′ πεν. Μανούσος (Ατρόμητος), 51′ Μουνίθ (Ατρόμητος), 61′ Κάτσε (Άρης), 81′ Σάσα (Άρης)

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ρισβάνης – Ρoζ

Κόκκινες κάρτες: 35′ Ροζ

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72′ Κιβρακίδης), Χαρίσης (86′ Σάλομον), Νάτσος, Μουνίθ (72′ Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού (86′ Μάτιτς), Μανούσος (72′ Κωτσόπουλος).

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρoζ, Δεληζήσης, Γκάνεα (59′ Κάτσε), Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76′ Μαντσίνι), Γκαρσία (60′ Σίλβα), Γκάμα (42′ Μπεναλουάν), Μάνος (76′ Λόπες).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης