Με την προπόνηση, που έγινε το πρωί της Τετάρτης (6/1) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Βόλο, που θα διεξαχθει την Πέμπτη (17:15)  στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την ήττα στη Λαμία και, όπως είναι φυσικό, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, που την περασμένη αγωνιστική πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άκης Μάντζιος στο συγκεκριμένο ματς θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπουσέ, Σιαμπάνη, Ματέο, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ντάνιελ Σούντγκρεν, που αποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, ο Έργκις Κάτσε που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και για λόγους τακτικής ο Χουλιάν Κουέστα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης