Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League (Σάββατο 6/6, 21:30, Novasports 2«Κλεάνθης Βικελίδης»).

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση κόντρα στο σύλλογο της Κρήτης. Νικολά Ντιγκινί και Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν είναι σε αυτή, σε αντίθεση με τους Μάρτιν Τόνσο και Νικολά Μαρτίνες που συμπεριλήφθηκαν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Χαβιέ Ματίγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λίντσεϊ Ρόουζ, Γιώργο Δεληζήση και Μιχάλι Κόρχουτ να είναι οι σίγουροι στην άμυνα, όπως και ο Λούκας Σάσα στη μεσαία γραμμή. Το κενό του Ματίγια θα καλύψει ένας εκ των Φραν Βέλεθ και Αμπού Μπα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε. Πίσω από το Νιγηριανό φορ θα βρίσκονται ο Ντάνιελ Λάρσον, ο Μπρούνο Γκάμα και ο… MVP Γιάννης Φετφατζίδης. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ πρώτευσε στην ψηφοφορία της Super League για την ανάδειξη του κορυφαίου του Άρη, λαμβάνοντας ποσοστό 27,73%. Ακολούθησαν οι Σάσα με 21,75% και Ρόουζ με 19,60%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης