Με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 10/2, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ματέο Γκαρσία (ρήξη έσω πλαγίου α΄ βαθμού) και Χαβιέ Ματίγια (χόνδρινη βλάβη στον αστράγαλο), με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να υπολογίζεται σε περίπου 10 ημέρες. Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε ο Μάριος Σιαμπάνης, ενώ μετά από καιρό επιστρέφει σε αυτή ο Ζάκαρι Μπουσέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε στο νικηφόρο 2-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Δεδομένης της απουσίας του Ματέο, ο Σαντέ Σίλβα – που πέρασε ως αλλαγή σε εκείνο το ματς και σκόραρε – είναι βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Αργεντινού εξτρέμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης