Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι άρχισαν την προετοιμασία για το ματς της τελευταίας, 26ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 12/3, 19:00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια με αερόβιο στόχο, με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι αμφίβολη, ωστόσο πιθανότατα ο Απόστολος Τερζής δε θα ρισκάρει πιθανή υποτροπή του Γερμανού μέσου, καθώς ακολουθεί η διαδικασία των Play Off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως η τεχνική ηγεσία του Άρη δεν υπολογίζει στους Μόουζες Οντουμπάτζο και Πίτερ Ετέμπο για το κυριακάτικο ματς, καθώς αμφότεροι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στην αναμέτρηση με την ηπειρωτική ομάδα.

Αύριο, Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο». Επιπρόσθετα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως ήδη ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 15 μέχρι και 25 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης