Το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι στη διάρκεια της προετοιμασίας του θα δώσει την Παρασκευή (12/7, 20:00) ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν με στόχο να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει των αναμετρήσεων με την ΑΕ Λεμεσού για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa League (25/7 και 1/8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στους Χουλέν Κουέστα και Ντάνιελ Λάρσον που έχουν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, αλλά θα έχει διαθέσιμο τον νεοαποκτηθέντα Λούκας Σάσα που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, την Κυριακή αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο Σουηδός αμυντικός που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από την ΑΪΚ Σόλνα ούτε στον επαναληπτικό με την Αραράτ για τα προκριματικά του Champions League, επομένως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους “κίτρινους” στην Ευρώπη.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Άρνεμ περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη, με τον αθλητικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, να έχει συναντήσεις τόσο με τον Σάββα Παντελίδη όσο και με τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης