Στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, στην τοποθεσία Άγιος Παύλος και σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.

Τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου και το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή των “κίτρινων” επιθεώρησαν σήμερα (Πέμπτη 16/7) οι Άγγελος Χαριστέας (διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος), Μίχαελ Ένινγκ (προπονητής) και Τόλης Τερζής (βοηθός του Γερμανού τεχνικού).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία του Άρη υπολογίζεται για το διάστημα 10-25 Αυγούστου κι ενώ το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει επισήμως στις 12 Σεπτεμβρίου.

Eν τω μεταξύ ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης ήταν η σημερινή (16/7) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Στις προπονήσεις οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ θα επανέλθουν την Παρασκευή.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (19/07, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παιχνίδι στο οποίο ο Ένινγκ δεν θα έχει διαθέσιμο τον Γιάννη Φετφατζίδη που μια ημέρα νωρίτερα θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας αλλά και τον Λίντσεϊ Ρόουζ που αποβλήθηκε στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ερωτηματικό υπάρχει και για τη συμμετοχή του Μιχάλι Κόρχουτ, που λόγω ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε στο ματς της Τετάρτης ενώ όλα δείχνουν πως σύντομα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, την Ουγγαρία, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντέμπρετσεν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης