Έφθασε στην Θεσσαλονίκη ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, Ντάνιελ Σούντγκρεν, που θα είναι και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη εν όψει της νέας σεζόν.

Ο 28χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, αφού ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης και θα επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Σουηδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είναι απίστευτη η υποδοχή, αλλά δεν με εκπλήσσει, διότι έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους του Άρη. Αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα, ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Θέλω να είναι όλο το γήπεδο γεμάτο και να τραγουδάνε συνθήματα. Να είναι ο κόσμος κοντά μας και θα έχουμε μία καλή σεζόν» σημείωσε αρχικά και ρωτήθηκε για τον κόσμο της ομάδας:

«Ξέρω πως είναι μία καλή ομάδα με τους καλύτερους φιλάθλους. Έχω ακούσει για το γήπεδο, για τον αγωνιστικό χώρο, για πολλά. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Σουηδίας. Ξέρω ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη. Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο με τον Άρη και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Πρόσθεσε αναφορικά με τον πρώην του συμπαίκτη στην ΑΪΚ, Πάνο Δημητριάδη ότι: «Είναι από τη Θεσσαλονίκη, μου είπε για την όμορφη πόλη και πως έχει πολύ καλούς ανθρώπους. Έχουμε και πολλούς Έλληνες στη Σουηδία, που μου είπαν τα καλύτερα. Ο Πάνος είναι φίλαθλος του Άρη, μου έλεγε ότι η ομάδα έχει τους καλύτερους φιλάθλους και τα καλύτερα χρώματα! Ξεκινάμε καλά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Πάντα δίνω το 100%. Είμαι ένας πολεμιστής με καλό δεξί πόδι και πάντα για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα».

Τέλος σημείωσε πως: «Φυσικά μίλησα και με τον Λάρσον για τον Άρη. Μου είπε τα καλύτερα, μου μίλησε για το γήπεδό μας και πως έχουμε μία φοβερή έδρα και φανταστικούς φιλάθλους, όπως και ότι έρχομαι σε μία πολύ ωραία πόλη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης