Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάκουμπ Μπράμπετς βρίσκεται ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό που ανήκει στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Μπράμπετς, 21 φορές διεθνής και με ένα γκολ με την εθνική Τσεχίας, συμμετείχε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παίζοντας μάλιστα και ως αλλαγή στο ματς κόντρα στη Δανία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο ύψους 1,86μ. κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον Άρη και αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. Αμέσως μετά θα ενσωματωθεί στην εθνική Τσεχίας που έχει υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 απέναντι σε Λευκορωσία και Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Μπράμπετς μπορεί να ενισχύσει άμεσα τον Άρη καθώς έχει ήδη 11 παιχνίδια στα πόδια του τη φετινή σεζόν με τη Βικτόρια Πλζεν (έξι για τα προκριματικά του Conference League και πέντε για το πρωτάθλημα Τσεχίας). Στο παρελθόν ο Μπράμπετς έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας (109 συμμετοχές και 12 γκολ) ενώ έχει κάνει πέρασμα τόσο από το Βέλγιο (52 εμφανίσεις και τρία γκολ με τη Γκενκ) όσο και από την Τουρκία (18 ματς με τη Ρίζεσπορ).  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης