Η ώρα της ανάπαυσης έφτασε για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 3η θέση της κατάταξης – για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια – έχοντας νωρίτερα τερματίσει στη 2η στην κανονική διάρκεια.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι εξίσου απαιτητική με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (Β’ προκριματικός γύρος του Conference League), είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Ιουνίου (στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα της προετοιμασίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, υπάρχουν αρκετά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, με πρώτο και σημαντικότερο την ανανέωση (;) της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο. Ο 52χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον της σχέσης τους ενώ στη συνέχεια θα γίνουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου (π.χ. Γιώργος Δεληζήσης). Ερωτηματικό υπάρχει, ακόμα, για τους δανεικούς Νικόλα Ιωάννου και Σαντέ Σίλβα ενώ άγνωστο παραμένει και το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης