Θέμα από… το πουθενά παραλίγο να προκύψει στον Άρη με τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο 33χρονος Σουηδός, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, στο fotbollskanalen.se, δήλωσε πως έχει να πάρει ολόκληρο μισθό από τον περασμένο Οκτώβριο. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει, καθώς, όπως έχει διευκρινίσει η ΠΑΕ Άρης, άπαντες είναι πληρωμένοι κανονικά μέχρι και το τέλος του 2019.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Θεσσαλονικείς, ο Λάρσον επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αναφορικά, δε, με το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του, καθώς το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Λάρσον διευκρίνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι και πριν τη διακοπή λόγω του Covid-19, είχα την καλύτερη περίοδό μου εδώ κι αρκετό καιρό. Αλλά τι να το κάνεις; Θα περιμένω να δω αν όντως αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Προφανώς και αισθάνομαι πίεση. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς είμαστε πολλοί ποδοσφαιριστές που θα επηρεαστούμε από όσα έγιναν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Υπάρχουν όμως κάποιοι που έχουν πάθει χειρότερα».

Εν τω μεταξύ, οι «κίτρινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ματέο Γκαρσία. Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη σημειώνοντας 11 γκολ σε 32 επίσημους αγώνες, δεν υπολογίζεται από τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι προσπαθούν να «ξεφορτωθούν» το συμβόλαιο του Γκαρσία -που λαμβάνει μισό εκατομμύριο ετησίως- και, δεδομένων του ενδιαφέροντος του Άρη για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και της επιθυμίας του Αστέρα να κάνει δικό του τον Λίντσεϊ Ρόουζ, εξετάζεται μια «φόρμουλα» συνεργασίας.

Τα πάντα, φυσικά, θα τεθούν επί τάπητος μετά τις συζητήσεις που θα έχει ο Θοδωρής Καρυπίδης με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Μίχαελ Ένινγκ και, αφού πρώτα υπογράψει ο Γερμανός τεχνικός το νέο διετές συμβόλαιό του. Σε εκκρεμότητα, βέβαια, για τους «κίτρινους» είναι και το μεταγραφικό ban που τους έχει επιβληθεί από τη FIFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης